Blog

Krstarenje Ujedinjenim Arapskim Emiratima za samo 309€

Doha, Qatar

Evo sjajne prilike da doživite egzotično krstarenje, i posetite najlepše Arapske Emirate, Dubai, Oman, Abu Dhabi, kao i Katar

Oman, pustinjska oaza

Italijanska brodska kompanija Costa cruises trenutno nudi krstarenje Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sa popustima od 20%, i najpovoljnija opcija koju sam pronašao je 309€ po osobi.

Bin Zayedova džamija, Abu Dhabi

Cena je bazirana na dvokrevetnoj kabini i obuhvata(deca do 18 godina plaćaju samo lučke takse)8 dana/7noći na brodu Costa Diadema , koji je jedan od najvećih i najlepših u njihovoj floti. Usluga je prošireni pun pansion(hrana, kafa, čajevi, voda 24h/dnevno, sokovi iz automata uz doručak), besplatno korišćenje svih bazena, aqua parka, teretane, teatra, dečjeg kluba…

Cena ne obuhvata lučke takse, koje su 150€ po osobi, i obavezne napojnice za osoblje,koje iznose 10€/po danu za odrasle osobe, i 5€/po danu za decu.

Avio prevoz takodje nije uključen.

Dubai, pustinja

Ovo su najpovoljnije opcije za letove za taj period, koje sam pronašao za vas

Prevoznik je Wizzair

Budimpešta – Dubai 20.02.2020.-01.03.2020. – 229€(uz wizz discount club)

Sofija – Dubai 22.02.2020.-03.03.2020. – 216€(uz wizz discount club)

Ukoliko želiš popust od 23€ na rezervaciju povoljnog smeštaja preko Airbnb-a, za Dubai,  klikni na link, i registruj se.

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja, možete me kontaktirati putem instagrama na ovom linku, ili facebooka na ovom linku.

Leave a Comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.